MN Dining - bag ved

MN Dining blev skabt med en passion om at forene gæster og kok til en uforglemmelig oplevelse,
hvor gastronomi og selskabet er fundamental.

Visionen bag

MN Dining er skabt af kokken Michael Nørtoft, der trods sin unge alder, har prøvet kræfter med nogle af landets mest anmelderroste restaurtanter. Michael startede MN Dining efter utallige services, hvor han aldrig følte denne relation mellem kokken og gæsterne, og de gange han som kok bevægede sig til gæsterne, var det tydeligt, at denne relation var vigtig, for ham såvel som for gæsterne. 

   Michelin ambitioner fra en ung alder 

Trods sin unge alder af 26 år, står MN Dinings chef kok Michael Nørtoft ikke uden erfaring. Faktisk har han været på nogle af landets mest anerkendte restauranter. Michaels kokkerejse startede tilbage i 2012, hvor han som bare 16 årige starter UCHs gastronomiske grundforløb. 9 år senere har han været souschef på to forskellige Michelin restauranter, og deltaget ved både VM og OL med junior og senior kokkelandsholdet.

2012-2015 En elev med en passion 

Michaels tid som kokkeelev er præget af dedikationen. En dedikation og passion, som kom til udtryk gennem deltagelsen ved en række forskellige konkurrencer, som for eksempel assistent til MadID og kartoffelprisen. Men han har også præsteret på egen hånd ved DM i Skills og DM for kokkeelever. Alt hans hårde arbejde resulterede også i, at han kunne afslutte sin uddannelse med guld.

2016 - Det fynsk-franske eventyr

Efter at have afsluttet sin uddannelse, rejste Michael til det fynske, og fik arbejde på den franskinspireret restaurant Lieffroy, ejet og drevet af Patrick Lieffroy. Med høje ambitioner og dedikation blev Michael, i en alder af 21, forfremmet til Souschef på den anmelderroste restaurant. En dedikation, der senere også blev bemærket udefra, så han i 2018 blev nomineret til Årets Souschef af Den Danske Spiseguide for sit arbejde på Lieffroy.  


2017 - Landsholdsudtagelse 

Foruden arbejdet på Lieffroy, blev Michael Nørtoft udtaget til Junior Landsholdet. Sammen med resten af holdet rejste i efteråret 2018 til Luxemburg for at deltage til VM. Dette resulterede i to gange guld og en samlet femte plads - den bedste placering for det danske junior landshold nogensinde.  Siden da, er han blevet en del det danske senior landshold

Begyndelsen på en stjernerejse - Michelin forude

I 2018 fortsatte Michaels gastronomiske rejse tilbage til fastlandet. Denne gang med en ansættelse hos Michelin restauranten Ti Trin Ned, ejet og drevet af Mette og Rainer Gassner. 2018 blev også året, hvor Michael avancerede til finalen i årets kok 2019.

En stjernerejse der i efterårets  2020 førte Michael videre til Formel B, hvor han har været indtil han officielt startede MN Dining. 

Bestil jeres næste madoplevelse

Er I klar til en enestående gastronomisk oplevelse, for vi er klar til at levere mere end bare mad.
Tjenesten leveres af Fokus
Copyright (c)2021 Alle rettigheder forbeholdes.
MN Dining
 TLF: +45 93 97 10 42
Email: kontakt@mndining.dk
2000 Fredriksberg