Nogle gange skal det praktiske på plads, før man er klar på at booke. Derfor kan du finde de praktiske ting, som man ofte gerne vil have styr på, inden I bestiller jeres næste gastronomiske oplevelse.
Hvad gør jeg, hvis jeg eller mine gæster har nogle allegier? Vi ønsker altid at kunne tage højde for eventuelle allergier, der måtte være. Dette kræver dog, at vi er informeret om de forskellige allegier ved bookingen eller som minimum én uge før arrangementet.
Hvilke køkkenfaciliteter kræves der? For at skabe den bedste oplevelse, er det vigtigt, at der er fundamnetale og velfungerende køkkenfaciliteter. Dette indebærer at der skal være adgang til fungerende ovn (og dertilhørende plader), komfur, køl og fryseplads, samt arbejdsplads, der passer til selskabsstørrelsen.
Vi ønsker at tilkøbe vinmenuen, men hvordan fungere det? Vi forstår godt, at I vil skabe den fuldendt aften, og tilkøbe en af vinmenuerne. Vores vinmeneuer tilpasses i forbindelse med vores andre menuer. Derfor tilsendes man den korrekte og tilpasset vinmenu, der er aktuelt for netop jeres arrangement. Vinmenuerne er lavet i samarbejde med uddannet sommerlier. Skulle der være enkelte eller dele af jeres selskab, der ikke vile kunne nyde vinmenuen tilbyder vi vores saftmenu som erstatning.
Hvor lang tid tager det?
Tidsforbruget er fuldstændig styret af jer. Middagen forventes at tage mellem 3 & 6 timer . Samtidig kan I forvente, at vi ankommer min. 1-3 timer før arrangementen, alt afhængigt af om I ønsker at vi står for borddækningen også. Efter den sidste servering, bruger vi omkring 30 minutter til at rengøre og ryde op efter os, således at køkkenet efterlades lige så flot, som vi modtog det. Og I ikke efterlades med andet end de gode minder.
Hvornår skal betalingen ske?
Afhængigt af størrelsen af jeres arragement. For arrangementer under 15 personer, vil man blive eftersendt en fakturering af betalingen. Men ved arrangementer for over 15 personer, kræver det en forudbetaling på 50 % af det endelige beløb.
Bestil jeres næste madoplevelse
Er I klar til en enestående gastronomisk oplevelse, for vi er klar til at levere mere end bare mad.