Samarbejdspartnere

Vi vælger vores samarbejdspartnere og leverandører, baseret på deres kvalitet, passion og dedikation. 

INLAND ICE

 Smagen af fortid har aldrig været renere!


Dette er smeltet grønlandsk Indlandsis på flaske – der befinder sig i kategorien af verdens absolut reneste drikkevand. Isen høstes fra de stykker af is, der i en naturlig proces kælver og flyder ud på det åbne hav. Der er med “INLAND ICE” i bogstavelig forstand tale om en tidskapsel på ca.100.000 år. Den 100.000 års totale indkapsling i isen giver vandet en ekstraordinær renhed på under 15 TDS - til sammenligning ligger dansk postevand mellem 200-250 TDS. Det er disse ekstraordinære forhold, der giver “INLAND ICE” vandet en fantastisk blødhed, der gør vandet ekstraordinært velegnet som råvare eller til at nyde i glasset

”Det var tæt på kærlighed ved første dråbe, da vi smagte INLAND ICE første gang. Aldrig har vi smagte så ekstraordinært og rent vand. For os er det vigtigt at have samarbejdspartnere, der er lige så passioneret omkring deres produkter, som vi er omkring vores, og den passion har vi fundet hos INLAND ICE. Derfor blev INLAND ICE hurtigt også en af vores tætte samarbejdspartnere, til at kunne levere ekstraordinære gastronomiske oplevelser, der taler til alle sanserne, hvor vandet er med til at give den komplette oplevelse.” 
 - Michael Nørtoft -     

HOLY BEAN

Passion for håndværket og de gode kvaliteter - og ikke mindste kaffe - samlet under et tag

Holy Bean er et mikroristeri, beliggende i Aarup på Vestfyn. Et mikroristeri, hvor passionen ikke er til at tage fejl af, med en mission om at skabe en velsmagende og bæredygtig kaffeoplevelse. De tror på håndværket og de gode kvaliteter – fra farmerens egen hånd til den perfekte ristning og brygning.
Blandt deres spændende produkt sortiment, finder man en række ”selected” kaffer, hvor hver kaffe er helt special. 

 ”Holy Bean’s legende og eksperimenterende tilgang, til kaffe og til ristningen er ualmindelig interessant. De arbejder udelukkende med kvalitets bønner, og finder den perfekte ristning til de forskellige kaffebønner. Med deres store ekspertise finder vi kontinuerligt den helt rigtige kaffe, til at balancere vores petit fours, for at skabe den fuldendte oplevelse, hvor mad og drikke går op i en højere enhed”
- Michael Nørtoft -  

Xoco Gourmet

Chokolade skal nydes - uden dårlig eftersmag.
Det levere Xoco Gourmet

Med en mission om at revolutionere måden, branchen og industrien, tænker chokolade på, fandt Xoco Gourmet blandt 3000 år gamle modertræer i Honduras sorten, Mayan Red. Dette blev starten på en rejse, der er præget af dedikation, perfektisme og respekt, ikke bare for råvarerne, men også for alle deres samarbejdspartnere. Deres brug af single variety tillader, at de kan specialisere processerne; som fermenteringen og ristningen. Det er disse processer, der er afgørende for at skabe denne unikke rene chokolade smag, som man oplever hos Xoco Gourmet.

  ”Jeg tror aldrig, at jeg har smagt noget lignede. En smagsoplevelse man ikke forventer når, man bliver introduceret til en mørk chokolade. Deres Mayan Red opnår en ualmindelig frugtighed, samtidig med, at den har en enorm dyb og kompleks smag. Sammen med den unike smagsoplevelse, tilbyder Xoco Gourmet en enestående gennemsigtighed gennem deres værdikæde, hvor chokoladen kan spores tilbage til de kakaofarmere, der har bidraget til den enkelte chokoladebar.” - Michael Nørtoft - 

Bestil jeres næste madoplevelse

Er I klar til en enestående gastronomisk oplevelse, for vi er klar til at levere mere end bare mad.
Tjenesten leveres af Fokus
Copyright (c)2021 Alle rettigheder forbeholdes.
MN Dining
 TLF: +45 93 97 10 42
Email: kontakt@mndining.dk
2000 Fredriksberg